breezeHet begon als een idee op een warm Italiaans strand. We hebben het aangevuld met oer-Hollandse ‘bolderkar-ervaring’. Het idee is inmiddels uitgegroeid tot het eerste product van Coocarooc: de multifunctionele kinderwagen Breeze. ‘Family style’ vormde voor ons het uitgangspunt. Uw vele spontane reacties, maken duidelijk dat we in die opzet uitstekend zijn geslaagd.

De ontwikkeling van de Breeze heeft al met al 4 jaar geduurd. In die tijd hebben wij zelf en onze testrijders al veel plezier van de Breeze gehad en heeft de Breeze zich als een zeer duurzaam product bewezen. Wel hebben we op een aantal punten (vooral veiligheidsissues) wijzigingen aangebracht (bv. dichte wielen). Het resultaat van die aanpassingen is nu sinds kort op de markt. Van klanten krijgen we zeer enthousiaste reacties.

We hebben de smaak te pakken. Onze ideeën voor de volgende Coocarooc producten liggen al klaar. Natuurlijk staat het plezier in uw familieleven daarbij weer centraal. We zullen er de komende jaren met veel zorgvuldigheid en enthousiasme invulling aan geven. Vandaag ligt de wereld voor u open. We wensen u nu eerst vele genoeglijke uren met uw gezin en de Coocarooc Breeze!

Met plezier op stap met de kinderen. Geen vermoeide beentjes meer. En ook de bagage met gemak mee. Of u nu wilt wandelen of winkelen, de Breeze brengt u overal.

Gaat u er met meerdere kleine kinderen op uit dan is de Breeze de handigste opvouwbare en lichtgewicht kinderwagen om dat te doen.

makkelijk hanteerbaar

De Breeze is in 4 delen uit elkaar te nemen, past in iedere personenauto en neemt ook in huis weinig ruimte in. Met een gewicht van nog geen 18 kg is de Breeze gemakkelijk te hanteren en in de handige draagtas ook mee te nemen in trein of vliegtuig. Download de gebruiksaanwijzing (13,5 Mb)

Met de (additionele) stoeltjes biedt de Breeze plaats aan maximaal 3 peuters. Maar ook een baby in een autostoeltje en een peuter passen samen in de Breeze. Laat de achterzijde zakken en de Breeze wordt een prachtige speelwagen voor de oudere kinderen, goed voor vele uren speelplezier.

Meerdere accessoires zoals bijvoorbeeld de diverse kappen zijn verkrijgbaar om u in staat te stellen uw kinderen tegen weersinvloeden te beschermen en hun comfort verder te verhogen. Vooralsnog is uitsluitend de getoonde kleurstelling in oranje / zwart leverbaar, op termijn zullen ook andere kleurstellingen en patronen leverbaar worden.

De Breeze voelt zich in heel wat verschillende omgevingen thuis, zoals bijvoorbeeld:

in de stad

‘The new kid in town’ wordt de Breeze al genoemd. Door zijn grote wendbaarheid komt hij ook in de bebouwde kom volledig tot zijn recht. De kinderen veilig in ‘hun’ Breeze. Samen winkelen en boodschappen doen wordt een avontuur.

op het zand

Waar het idee ontstond. Voor de kinderen en de strandspullen. Om in te rusten en om veel in mee te nemen. Aan het eind van de dag kan alles met gemak weer mee naar huis.

in het bos

Met z’n allen de natuur ontdekken. De kleintjes comfortabel mee. Omdat de Breeze zo licht rijdt, zijn ook grote afstanden met gemak af te leggen.

in de sneeuw

Niemand hoeft thuis te blijven. Ook in de winter met het hele gezin er op uit. De kinderen extra beschermd door de (additionele) kap met voorstuk. Omdat de Breeze net als een slee getrokken wordt, rolt hij met gemak over een dik pak sneeuw.

in een pretpark

Prinsheerlijk een lange dag plezier beleven. Genieten van alle attracties en tussendoor even bijkomen in de Breeze. Voor kinderen wordt de Breeze al gauw een vertrouwd plekje om even tot rust te komen. Voor de bagage is er ruimte genoeg.

kinderwagen

De Coocarooc Breeze is een zeer veelzijdige kinderwagen. Ontworpen om de mobiliteit van grote en kleine gezinnen gedurende vele jaren te bevorderen. Met veel plezier en comfort voor ouders en kinderen.

babywagen

De allerkleinsten kunnen mee in uw eigen veiligheidsstoeltje dat voor in de Breeze kan worden geplaatst. Het veiligheidsstoeltje wordt vastgezet met de standaard meegeleverde bevestigingsgordel. Voor een broertje of zusje is er dan nog voldoende plaats op het achterstoeltje.

peuterwagen

Misschien wel de mooiste configuratie om de wereld te verkennen. Drie peuters kunnen op een eigen zitpositie en met eigen veiligheidsriempjes in de Breeze worden meegenomen. Als het regent kunnen ze bovendien alle drie onder de optionele kap zitten.

speelwagen

Eindelijk zelf het stuur in handen hebben. Voor de grotere kinderen maakt u van de Breeze in een handomdraai een speelwagen waarbij ze zelf kunnen rijden en sturen.

In vergelijking met andere ED-geneesmiddelen zijn Kamagra-bijwerkingen een beetje ernstiger - Duizeligheid, Hoofdpijn, Verhoogde hartslag.

bolderwagen

Niet alleen de kinderen gaan mee, ook voor de spullen is er genoeg plaats. Handig voor op het strand, maar ook om boodschappen te doen.

De Breeze is door het onafhankelijke bureau Veritas (http://www.bureauveritas.co.uk/) uitgebreid getest en goedgekeurd volgens de kinderwagen norm EN 1888 en voor zover van toepassing de speelgoednorm EN 71 (met een typegoedkeuring voor deel 1).

De getoonde kleurstelling (oranje / zwart) is vooralsnog de enige kleuroptie, in volgende jaren zullen wij met actiemodellen komen die zijn voorzien van andere kleurstellingen en patronen.

Met één kind een kinderwagen
met meer coocarooc!

De Coocarooc Breeze is gepatenteerd (patent pending). Het model van de Coocarooc Breeze is geregistreerd.

De Breeze bestaat uit de volgende onderdelen:

smiley_blue Een opvouwbaar frame van aluminium buizen, kunststof scharnieren en verbindingen.
smiley_blue Een voorwielassemblage van stalen buis, kunststof verbindingen, 12″ wiel en luchtband, trommelremset, parkeerrem en verstelbare aluminium trekstang.
smiley_blue Een kuip van onder andere Cordura™stof, foam en watervast verlijmd hechthout.
smiley_blue Twee 16″ wielen en luchtbanden met ´quick release´ assen.
smiley_blue Eén 5-punts veiligheidsgordel.
smiley_blue Eén bevestigingsgordel voor een veiligheidsstoeltje.

kwaliteitskenmerken

smiley_green Framebuizen AL6061 geanodiseerd
smiley_green Roestvaststalen trekstangscharnier
smiley_green TPR handvathoezen
smiley_green Aluminium gietstuk en extrusie voor de koppeling tussen voorwielassemblage en het frame
smiley_green Stalen voorvork voorzien van poedercoating
smiley_green Corrosiebestendigheid, de onderste metalen delen voldoen aan de eisen van de 48 uurs zoutwater spraytest, de bovenste metalen delen voldoen aan de eisen van de 12 uurs zoutwater spraytest

In de kuip zijn onder andere de volgende materialen verwerkt:
smiley_green Cordura (zie ook http://www.cordura.com/)
smiley_green Hypalon (zie ook http://www.hypalon.com/)
smiley_green Watervast verlijmd multiplex

veiligheidskenmerken

smiley_yellow Dynamische trommelrem
smiley_yellow Parkeerrem
smiley_yellow Veiligheidspolsband
smiley_yellow Gebruiksmogelijkheid veiligheidsriempjes
smiley_yellow Mogelijkheid om een autostoeltje te bevestigen
smiley_yellow Het trekstangscharnier afgesteld op frictie om te voorkomen dat de trekstang op een kind kan vallen.
smiley_yellow In textiel opgesloten vloerdelen om beknelling tussen beide vloerdelen te voorkomen
smiley_yellow Zachte kuiprand
smiley_yellow Framevergrendeling met dubbele actie
smiley_yellow Rubber hoes om het trekstangscharnier
smiley_yellow Vloeiende vormgeving om letselrisico te beperken.
smiley_yellow Dichte velgen, spaken met afgeronde randen
smiley_yellow Verzonken quick release knoppen in de achterwielen

comfortkenmerken

smiley_red Luchtbanden
smiley_red Mogelijkheid om met behulp van (optionele) accessoires af te schermen tegen weersinvloeden
smiley_red Stoeltjes (optioneel)
smiley_red Lichtgewicht
smiley_red Lage rolweerstand
smiley_red Snel in en uit te vouwen (binnen 1 minuut)
smiley_red Wendbaar
smiley_red Opgevouwen klein pakket
smiley_red Makkelijk mee te nemen in de draagtas

De Breeze is geschikt voor het gelijktijdig vervoer van maximaal 3 kinderen. Dit is afhankelijk van de leeftijd en van het gewicht van de kinderen. Het maximale toelaatbare gewicht is 75 kg.

In verband met de regelgeving, is het laadvermogen van de Breeze mede bepaald door het gebruiksdoel:
smiley_grey Algemeen 75 Kg
smiley_grey Kinderwagen 40 Kg
smiley_grey Speelwagen 50 Kg

De Breeze is goedgekeurd volgens de kinderwagen norm EN 1888 en voor zover van toepassing de speelgoednorm EN 71 (met een typegoedkeuring voor deel 1).

De Breeze is gemakkelijk en binnen een minuut in en uit te vouwen. Daarbij gaat het om de volgende handelingen (inklappen):

1. Losmaken centrale scharnieren (l&r)
2. Losmaken klemmen rugleuning (l&r)
3. Losmaken trekstangverstelling en voorklem
4. Frame ontkoppelen van voortrein
5. Vouwen frame
6. Uitnemen hoofdwielen (l&r)

De hoofdmaten van de Coocarooc Breeze zijn hieronder weergegeven. Met een grootste breedte van 785 mm past de Breeze door een standaard deur.

dimensions4_1

Opgevouwen vallen de onderdelen van de Breeze binnen een pakketmaat van 70 x 67 x 27 cm.

Breeze, “Le Car”.

Breeze neemt ook de baby mee.

Breeze als speelwagen.

Breeze op de grote stille heide.

Breeze op vakantie.

Breeze in het bos.

Breeze op een prachtige herfstdag.

Breeze in de stad.

Breeze op bezoek bij Opa en Oma.

Breeze is plezier voor het gezin.

Van dit onderdeel is momenteel geen video beschikbaar.

Klik hier om naar de webshop te gaan>