dwarsstang

Wat is er mooier dan met elkaar de wereld te ontdekken!

Met de dwarsstang kan het voorstoeltje in tandem-positie worden gezet. De kinderen zitten dan achter elkaar. Zo kunnen ze alle drie onder de kap zitten.

Ook handig om je aan vast te houden of om er leuke dingen aan op te hangen.

Download de gebruiksaanwijzing (1 Mb).

De dwarsstang is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium buis met aan beide zijden een kunststof adapter die op de centrale scharnieren van het frame van de Breeze past. Aan één van beide zijden is de adapter door middel van een drukknop te deblokkeren, waardoor deze tegen veerdruk in naar binnen kan worden geschoven. De dwarsstang wordt hierdoor verkort, waarmee de mogelijkheid ontstaat om de dwarsstang tussen de centrale scharnieren van de Breeze te plaatsen. Door de adapter weer naar buiten te laten schuiven blokkeert deze opnieuw en is de dwarsstang vergrendeld in positie.

Om de aluminium buis is een hoes van zwart textiel opgenomen met aan de binnenzijde schuim padding om het letselrisico te beperken. Om de buis zijn bovendien twee gespen aangebracht om de schouderbandjes van een veiligeheidsriempje aan te bevestigen wanneer het voorstoeltje in tandem positie wordt gebruikt.

Van dit onderdeel is momenteel geen video beschikbaar.

Klik hier om naar de webshop te gaan>