breeze_kap_transparant_5Een echte kap voor ‘Hollands’ weer! Bestand tegen harde wind en flinke regen. Om er ook op stormachtige dagen op uit te gaan. De kinderen zitten beschut, maar houden zicht op de hele wereld!

Aanbevolen in combinatie met het transparante voorstuk. De kap heeft daarvoor speciale ventilatieopeningen.

De transparante kap kunt u ook combineren met het voorstuk van gaas.

Eenvoudig op de Breeze te plaatsen en af te nemen. U kunt de kap volledig plat vouwen; handig tijdens gebruik van de Breeze en tijdens transport.

Download de gebruiksaanwijzing (1,5 Mb).

De transparante kap is uitgevoerd in transparant vinyl, met aan beide zijden een reflecterende grijze bies. Aan de zijkanten bevinden zich flappen die door middel van bandjes met een kliksluiting naar de centrale scharnieren worden gespannen. Hierdoor blijft de kap goed op de wagen staan en ook bij hardere wind overeind. De onderkant van de kap is voorzien van elastiek om er voor te zorgen dat de kap goed aansluit bij de wagen en het niet onder de kap door kan gaan tochten. Aan de voorkant is de kap voorzien van een robuuste rits, waaraan zowel het transparante als het gaas voorstuk kan worden bevestigd.

Het frame van de kap wordt door middel van twee kunststof klemmen op het frame van de wagen geklemd. Op deze twee klemmen zijn de drie framebogen van de kap bevestigd, waarvan twee scharnierend. De drie framebogen zijn uitgevoerd in geanodiseerde aluminium buis.

De zithoogte onder de kap is als het achterbankje wordt gebruikt 60 cm.

Van dit onderdeel is momenteel geen video beschikbaar.

Klik hier om naar de webshop te gaan>