voorstoel

Omdat ze ook wel eens voorin willen zitten!

Met het voorstoeltje kunt u met drie kinderen veilig op pad. Het voorstoeltje kan tegenover het achterstoeltje worden geplaatst.

In combinatie met de dwarsstang kan het voorstoeltje ook in de tandem-positie worden geplaatst. Dit is de enige configuratie waarmee het mogelijk is om drie kinderen onder een kap te laten zitten.

In beide posities kunnen de veiligheidsgordels worden gebruikt.

Het voorstoeltje is uitgevoerd in zwart textiel gevuld met schuim. Het rug- en zitvlak van de stoelhoes is voorzien van padding. In de met een hoofdsteun verlengde rug is een versteviging aangebracht van watervast verlijmd multiplex.

De schouderbanden van het veiligheidsriempje worden door twee lussen geleid aan de bovenzijde van de rugleuning en vervolgens afhankelijk van de plaatsing van het stoeltje aan de gespen op de voorzijde van het frame van de Breeze bevestigd, of aan de gespen op de dwarsstang. De kruisband van het veiligheidsriempje wordt bevestigd aan de gesp aan de voorzijde van de zitting van het stoeltje.

Aan de onderzijde van de zitting is een strook velcro-band (‘klittenband’) opgenomen die aansluit op de tegenstrook in de bodem van de kuip. Hiermee is het voorstoeltje gemakkelijk te fixeren in de Breeze.

Van dit onderdeel is momenteel geen video beschikbaar.

Klik hier om naar de webshop te gaan>